Boka er vistelse hos oss på Pensionat Bryggan enkelt i vår bokningskalender här nedanför. För större grupper, hör av er till oss för mer information och offert.

Vi kan även erbjuda konferenser. I konferenslokalen finns plats för 12-15 personer. Konferensbokning görs via telefon eller mail.

Paketerbjudanden bokas via telefon eller mail. Dessa tillägg kan även köpas direkt på plats vid ankomst, dock till ordinarie pris och inte det rabatterade paketpriset. (gäller i mån av plats, vi rekommenderar att boka dessa paket direkt)

Reser ni till oss med yngre barn/spädbarn, vill vi att ni meddelar oss detta innan. Detta för att vi vill kunna planera rumsfördelningen på ett bra sätt, om det ens är möjligt. Vissa av våra rum finns det bara plats för två personer.

På grund av brandrisk/utrymningsregler kan vi ej tillhandahålla plats för barnvagnar. Under högsäsongsveckorna rekommenderar vi ej att resa till oss med era barn, på grund av att huset ligger mitt på Smögenbryggan med den livliga atmosfären utanför dörren.